Van Doren Coaching, Almere

Van Doren Coaching
Moessorgskystraat 22
1323 PS Almere
Flevoland

Economische Info

KvK-nummer
67616895
BTW Reg.
NL141176180B01

Beschrijving

Welkom bij Van Doren Coaching De weg naar jouw overwinning. Na 23 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Als coach werk ik op locatie in Almere of online via Skype.
Coaching is er op gericht om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Wil jij van jou Doemscenario een DOENscenario maken? Wil jij een loerende Bored Out afwenden en aangrijpen om persoonlijke groei door te maken? Op deze website kan je het coachingsaanbod en alle informatie terugvinden.
Blijf op de hoogte van de laatste blogs door je onderaan de pagina aan te melden voor de nieuwsbrief. Ben je nieuwsgierig of ik als coach bij jou pas? Stuur mij vrijblijvend een bericht, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 1. Over Mij

Gedetailleerde beschrijving:
Sta jij ervoor open om aan jezelf te gaan werken, om jezelf eindelijk te belonen door tijd en aandacht aan jezelf te geven om die bored out of burn out te voorkomen? Door middel van oplossingsgericht coachen met behulp van mindfulness kan je een enorme persoonlijke groei doormaken. Het van Doemscenario naar DOENscenario is speciaal ontwikkeld voor snel resultaat.

Heb je het gevoel vastgelopen te zijn? Heb je de behoefte dat te veranderen? Heb je snel het gevoel dat je overprikkeld of overgevoelig bent? Wil je een positieve mindset in plaats van een negatieve mindset?
Door een goede zelfreflectie met behulp van een coach kan je je zelfvertrouwen vergroten.

Als coach ben ik niet in een hokje te stoppen en noem ik mijzelf dan ook geen life coach, mental coach, mindfulness coach, burn out coach of anders. Bij mij zit je niet stil, en ik zal je flink aan het werk zetten om in beweging te komen.
Gesproken talen
Nederlands, Engels
Van Doren Coaching zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Van Doren Coaching!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. Madernastraat 23
  1323 HE  Almere
 2. TEGELENPAD 11
    Almere
 3. Cissy van Marxveldtstr 30
  1321 JT  Almere
 4. HOLLYWOODLAAN 8
  1325 HR  Almere
 5. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 9
  1325 PC  Almere
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken